Kyprosturen!

Da har jeg endelig fått rørt meg til å overføre bildene fra Kypros, det tar sin tid. I går hadde jeg null tid til det, så jeg måtte bare skyve det forann meg.
I dag har jeg vært på jobb igjen, og det var egentlig litt godt å komme i gang igjen, men skulle gjerne tenkt meg en uke til i syden!

Så her skal dere få noen bilder fra Kypros, Fig Tree Bay. Dette er virkelig et sted å anbefale for alle, både familie og vennegjenger osv.. 

Her kommer en liten oppsummering frå turen, med bilder;


Flyturen varte i ca 4timer og 15min, og det gikk igrunn helt greit. Fint å ha en bok å lese, eller noe musikk å høre på, om man ikke gidder å følge med på filmene som blir sendt på flyet.

Her er leiligheten vi bodde i. Den hadde to soverom med dobbeltsenger, en reiseseng i stuen, et kjøkken der man kunne lage mat selv, om man ønsket det, og to bad. Kjempe fin leilighet igrunnen, og den lå kjempe fint til, med kort vei til byen, badeområdet og selve hotellet de hørte til.

Søndagen når vi var der, meldte vi oss på en katamarantur. Det var en herlig tur, med veldig fint vær. Vi fikk muligheten til å bade en del, og det var et stort pluss. Heldigvis var det ikke noe urolig vann, så vi ble ikke sjøsyke.

Soling var noe vi tilbragte mye av tiden vår til, selvfølgelig. Været var herlig hver eneste dag, og vi hadde bare en dag med litt skyer på himmelen, og det var egentlig bare godt. Temperaturen lå på mellom 40-50 hver eneste dag, og temeraturen i vannet var ca 28°!

Bading foregikk det også veldig mye av, vannet var jo helt herlig, men veldig salt. Det var ikke strand der vi pleide å sole oss, men det var ikke lengere veien til en strand der man kunne være med på vannsport. Max 300m, men der pleide det å være utrolig fult, så vi var bare der når vi var med på vannsport. Vi kjøprte bananbåt, noen kjørte crazy-ufo og vi var med på paraseiling

Selv om vi kunne lage mat på leiligheten, så bestemte vi oss for å gå ut å spise hver kveld. Det angrer jeg ikke på. Det var veldig god mat der, og mange resturanter å velge mellom. Noen dyrere enn andre, men vi prøvde begge sjangerne, og det var ikke stor forskjell på matkvaliteten. Hyggelige mennesker var det også som jobbet på resturantene. 

Det var en shoppinggate ikke langt unna der vi bodde, der folkene voknet til liv når det begynte å bli mørkt om kveldene. Heldigvis så hørte vi ikke støyet til leilighetene der vi bodde, ett stort pluss! Det var mange butikker å se innom, og litt for alle smaker. Vedlig fint å tilbringe litt tid der.


Folket er "klare" til avreise, selv om motivasjonen for å dra ikke var på topp.
Vi reiste med TuiFly/Startour.


 

©Ann-iren

4 kommentarer

Ann Siren Moe Nilsen

15.08.2011 kl.18:56

nice :D

komenter tilbake?

Christine

15.08.2011 kl.18:57

For en nydelig plass :)

Klem Christine ♥

Jeki

15.08.2011 kl.18:58

Så bra at du koste deg der da! :-D

ff4rbanden

15.08.2011 kl.19:15

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Ann-Iren

20, Vågå

Blogger om min hverdag og det som ellers faller meg inn =) Kontakt: annimor_92@hotmail.comNorske blogger
Blogglisten
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits