My Christmas and New Year!

Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvordan min jul, og nyttårsfeiring har vært. Jeg har kost meg masse sammen med familie og venner hele uken!

Lillejuleaften feiret jeg sammen med kjæresten min og familien hans, vi spiste god mat og koste oss masse.

Julekvelden feiret jeg som vanlig hjemme med mamma, pappa og broren min. Vi har alltid ribbe og julepølse til middag, og riskrem til dessert. Etter maten var det som vanlig julegavene som stod for tur.
Jeg er veldig fornøyd med gavene jeg fikk, og det er selvfølgelig tanken som teller. Jeg fikk Wii - mariokart av kjæresten, miksmaster og serviser som jeg samler på av mamma og pappa, elektrisk tannbørste av bror. Enda mer serviser, søvlbestikk, pysjamas og masse mer!

1.juledag hadde vi det tradisjonelle familieselskapet hos bestemor og bestefar. Der det var kalkun til middag. Kvelden bestod av quiz og masse godt å spise. Der er det slik at vi overnatter til 2.juledag, og da er det aking som er på planen. Like gøy hvert eneste år!

3.juledag hadde jeg dagvakt, noe som var helt greit. På kvelden var det middag hos mine andre besteforeldre, og der serveres det også som alltid deilig middag!

4. juledag gjorde jeg ikke noe spesielt, men brukte dagen til å slappe litt av. 5. juledag var det julens første og eneste fest som stod for tur. Da var det grendalagsball på Tessanden. Alltid like trivelig!
6.juledag brukte jeg også til å slappe av før nyttåraften!

Nyttårsaften var jeg også hjemme, og da fikk vi besøk av tante, onkel og ene søskenbarnet mitt, SIlje. Da var det også kalkun til middag, noe som ikke var meg i mot! Jeg elsker det.
Kvelden bestod av god mat og drikke, spilling av Wii, og selvfølgelig fyrverkeri og feiring av det nye året!


Håper alle har hatt en fin jul, og får et veldig fint 2012.
Godt nyttår alle sammen! :)

 

©Ann-iren

5 kommentarer

SNOWZ

02.01.2012 kl.15:00

Godt nyttår! :)

amanda

02.01.2012 kl.15:03

koselig, godt nytt år! :)

lurven94

02.01.2012 kl.15:06

Fin blogg :D fint med en komentar tilbake :D

Toril Hornnes

02.01.2012 kl.15:08

Fine bilder :)

HegeKristin

02.01.2012 kl.15:36

godt nyttår:)

Skriv en ny kommentar

Ann-Iren

20, Vågå

Blogger om min hverdag og det som ellers faller meg inn =) Kontakt: annimor_92@hotmail.comNorske blogger
Blogglisten
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits